Parteneri

Valmet este o corporatie care furnizeaza tehnologie la nivel mondial deservindu-si clientii din industria celulozei si a hartiei, a prelucrarii rocilor si a mineralelor, din industria energetica si de mediu, precum si din alte industrii selectate. Grupul Valmet este format din urmatoarele segmente si linii de afaceri:
Tehnologia celulozei si a hartie contine trei subdiviziuni importante: linia de afaceri in domeniul Hartie, linia de afaceri in domeniul Fibrei si linia de afaceri in domeniul Tesaturilor fine de hartie (ex. Hartie igienica).
Este liderul modial in furnizarea echipamentului tehnologic complet necesar industriei producerii hartie si a celulozei - de la producerea celulozei pana la ambalarea finala a rolelor. Tehnologia de mediu si cea energetica contin trei subdiviziuni importante: linia de afaceri din domeniul Energiei, linia de afaceri in domeniul Automatizarilor si linia de afaceri in domeniul Reciclarii.
Acesta este un furnizor global de tehnologie pentru producerea energiei, pentru procesul si tehnologia de mediu si de automatizare, pentru industria celulozei si hartiei, rocilor si a prelucrarii mineralelor, dar si a diferitelor aplicatii energetice.
Tehnologia miniera si cea a constructiilor constau in doua subdiviziuni importante: linia de afaceri din domeniul Minier si linia de afaceri dim domeniul Constructiilor care furnizeaza sisteme de procesare a rocilor si mineralelor pentru clienti din industria miniera, productia de agregate, cariere si constructii.

www.Valmet.com

Alewijnse proiecteaza si executa sisteme electrice integrate pentru domeniul naval. Livreaza solutii complete in intreaga lume si in industrie si alte sectoare unde managementul tehinic este important. Avand filiale in alte tari precum China, Romania si Brazilia si peste un secol de experienta, Alewijnse este unul din liderii industriei electrice in domeniul naval.

www.alewijnse.com

Eldon este o companie privata cu sediul central in Madrid, Spania. Compania a fost infiintata in 1922 si produce cutii pentru protejarea echipamentelor electrice si electronice si a diferitelor dispozitive folosite in telecomunicatii. Eldon detine patru fabrici situate in Olanda, Romania, Spania si Marea Britanie. Printre clientii Eldon la nivel mondial se numara Ericsson, Siemens, Nokia, Alcatel, Olivetti, Honeywell, ABB, GE, SHELL, ESSO, Carrier, OTIS, Volvo si Ford.

www.eldon.com

Compania Endress + Hauser este recunoscuta ca un furnizor de top de masurare si echipamente industriale de automatizare, oferind servicii si solutii pentru procesele industriale in intreaga lume. Ea ofera solutii complete pentru procesul de curgere, nivel, presiune, analiza, temperatura, de inregistrare si de comunicatii siguranta si protectia mediului.

www.endress.com

EPLAN ofera consultanta si aplicatie software pentru reducerea timpului de configurare si a costurilor de inginerie. EPLAN face recomandari companiilor pentru optimizarea proceselor, dezvolta solutii software de inginerie pentru mecatronica si implementeaza interfete personalizate CAD, PDM, PLM si ERP cu scopul de a accelera procesele de dezvoltare a produsului si a reduce costurile de inginerie. Servicii cuprinzatoare precum consultanta asupra gestionarii variantelor si configurare, consultanta de proces asupra standardizarii, automatizare si integrare, implementare, cursuri si servicii de suport sunt toate parte a portofoliului de produse ale furnizorului international de solutii. Programul si serviciile sunt de cea mai inalta calitate si sunt dezvoltate si imbunatatite in mod constant.

www.eplan.de

HIMA este primul port de escala pentru multe companii din intreaga lume atunci cand vine vorba de solutii de automatizare legate de siguranta. Secretul succesului este acela ca aceasta companie se concentreaza fara compromisuri pe domeniul securitatii. Asta se datoreaza faptului ca concentrarea duce la expertiza si experienta absoluta - si, la randul sau, inseamna solutii mai bune pentru siguranta procesului, masiniilor si a cladiriilor.

www.hima.com

Compania Hirschmann este specializata in sistemele de automatizare, control si retelistica si ofera o structura completa pentru comunicatiile de date din interiorul unei companii. Gama de produse include componente de retea pentru Ethernet, Fast Ethernet si Gigabit Ethernet prin interfete de fibra optica pentru diferite sisteme field bus pana la conectori pentru actuatoare electrice si senzori. Compania detine fabrici proprii in Germania si Ungaria, precum si filiale in numeroase tari europene si Asia.

www.hirschmann.com

Lapp Kabel este unul dintre principalii furnizori mondiali de cabluri, conectori si accesorii pentru cabluri. Compania a fost infiintata in anul 1957 cand a fabricat ÖLFLEX® - primul cablu de semnal din lume produs industrial. In prezent compania produce cabluri si conductori pentru diferite industrii si piete: ingineria mecanica si a sistemelor, industria de automobile, ingineria electrica si a instalatiilor si altele.

www.lappkabel.com

Moxa ofera solutii de automatizare care integreaza sistemele IT si de automatizare intr-o platforma de retea unica ce simplifica gestionarea, reduce costurile si asigura o mai mare fiabilitate. Compania a fost infiintata in anul 1987 si are birouri in Europa, Statele Unite ale Americii, China si Taiwan. Lucrand cu o retea de distribuitori autorizati, Moxa ofera produse de retelistica industriale pentru integratori de sisteme si reselleri in peste 60 de tari.

www.moxa.com

EPLAN ofera consultanta si aplicatie software pentru reducerea timpului de configurare si a costurilor de inginerie. EPLAN face recomandari companiilor pentru optimizarea proceselor, dezvolta solutii software de inginerie pentru mecatronica si implementeaza interfete personalizate CAD, PDM, PLM si ERP cu scopul de a accelera procesele de dezvoltare a produsului si a reduce costurile de inginerie. Servicii cuprinzatoare precum consultanta asupra gestionarii variantelor si configurare, consultanta de proces asupra standardizarii, automatizare si integrare, implementare, cursuri si servicii de suport sunt toate parte a portofoliului de produse ale furnizorului international de solutii. Programul si serviciile sunt de cea mai inalta calitate si sunt dezvoltate si imbunatatite in mod constant.

www.eplan.de

Phoenix Contact este un lider in domeniul productiei de componente pentru conexiuni electrice si pentru tehnologia automatizarilor industriale. Ca specialisti in interfete, compania furnizeaza componente si solutii pentru sisteme in toate domeniile de automatizare: distributia energiei, tehnologia proceselor, tratarea apei reziduale, industria de automobile si altele.

www.phoenixcontact.com

Rittal Sisteme este parte componenta a Grupului Friedhelm Loh din Germania. Grupul are mai multe directii de dezvoltare, una dintre ele fiind reprezentata de Rittal. Rittal este prezent in Romania inca din 1995, activitatea derulandu-se prin intermediul unei agentii. Cresterea continua a activitatii, concomitent cu acapararea unor noi pozitii pe piata de profil, ca si dorinta de a oferi servicii de calitate superioara indreptate spre satisfactia deplina a clientilor au dus la transformarea in noiembrie 2005 a agentiei in Rittal Sisteme - filiala a companiei din Germania.
RITTAL SISTEME SRL ofera o gama completa de solutii pentru uz industrial, de la sisteme de distributie a energiei electrice, achizitie si prelucrare de date, pana la pupitre si panouri operator pentru masini-unelte adaptate pentru echipamentele CNC ale tuturor marilor producatori. Calitatea si performantele produselor si accesoriilor comercializate, permite rezolvarea celor mai dificile probleme de montaj si climatizare – dovedite de-a lungul timpului.

www.rittal.ro

Siemens SRL este una dintre cele mai importante companii de tehnologie din Romania al carei nume este, de 110 ani in Romania, sinonim cu realizari tehnice, inovatie, calitate si incredere. Siemens detine la nivel global circa 56.200 de patente si este in top 3 companii in Europa in ceea ce priveste aplicatiile pentru patente. Doar in anul fiscal 2015, angajatii Siemens au depus circa 3.700 de aplicatii pentru patente. in 2015, Siemens a premiat 9 inventatori, care impreuna au realizat 650 de inventii si 309 patente individuale.

WAGO este sinonim cu contactul electric cu arc, tip „cage-clamp”. De peste 50 de ani WAGO produce si dezvolta noi componente inovative, pentru industria de automatizare, inginerie si constructii. WAGO este lider nu numai in tehnologia „cage clamp”, impunand standarde noi in industrie, printr-o multitudine de alte inventii si inovatii. Acceptarea unor noi provocari a condus spre dezvoltare si crearea unor noi standarde. De aceea, WAGO este sinonimul calitatii, al fiabilitatii si al inovatiei.
Capitalul de resurse umane detinut de WAGO are in prezent peste 5.000 de angajati in intreaga lume, dintre care 1500 isi desfasoara activitatea in sediul central din Minden, Germania, iar alti 1100 angajati activeaza din anul 1991 in cadrul celei de-a doua divizii germane de productie, aflata in orasul Soderhausen. Pe langa unitatile de productie din Germania, WAGO detine si alte locatii de productie in Elvetia, Polonia, India, China si SUA.
WAGO detine doua mari directii de dezvoltare si productie: Automatizari si Conectica electrica.

global.wago.com

Weidmüller are o pozitie de lider in furnizarea de solutii pentru conectivitatea industriala, electrica, in transmisia, conditionarea si procesarea puterii, a semnalelor si a datelor. Aplicatiile sunt in industriile constructoare de masini, procese tehnologice, distributia de energie, productia de dispozitive electronice, transport si alte domenii in care se cere longevitate si fiabilitate totala.
In Romania, compania activeaza din 1997 prin intermediul reprezentantei de vanzari Rominterface Impex SRL, care in anul 2004 a inregistrat o cifra de afaceri de 42,2 miliarde de lei vechi.
Grupul este prezent in peste 70 de tari, unde detine unitati de productie, agentii si reprezentante de vanzari.

www.weidmueller.com

Cu noi, ai siguranta instalatiei tale!