Portofoliu

Hereford and Worcestershire

 
Valmet va furniza sistemul de automatizarea a noii fabrici EnviRecover energie din deșeuri în Hartlebury, Worcestershire, Marea Britanie.
Livrarea pe santier a sistemului a avut loc în noiembrie 2015, iar sistemul va fi predat clientului în noiembrie în 2016.

Hitachi Zosen Inova AG ( HZI ) este proiectantul, responsabilul cu achizitiile și contractorul principal al fabricii detinute de EnviRecover Hartlebury .
Aceasta este a noua oară cănd HZI a ales tehnologia de automatizare Valmet pentru proiectele sale de tipul Centrala energie din deseuri .

Livrările anterioare de sisteme de automatizare pentru centrale energie din deseuri au fost si in Zistersdorf Austria, Bergen Norvegia, Riverside , Newhaven , STV 4 & 5, Ferrybridge și Greatmoor, Marea Britanie și Vaasa Finlanda.
Livrarea Valmet include un sistem de automatizare DNA Valmet, un sistem de gestionare a informațiilor și de un sistem de protectie HIMA.
Informații despre clientul Hitachi Zosen Inova și fabrica de deșeuri la energie în Worcestershire

Hitachi Zosen Inova AG ( HZI ) cu sediul central in Zurich funcționează ca parte a Zosen Corporation Group Hitachi, este lider mondial în domeniul energiei din deșeuri.
Format din fostul Von Roll Inova, HZI acționează în calitate de proiectant, responsabil cu achizitile, contractor pentru realizarea constructiei si furnizare solutie complete, la cheie a sistemelor de recuperare a energiei din deseuri.
Solutiile HZI energie din deseuri si sisteme de curatare a gazelor au referinte in peste 500 de proiecte, incepand cu 1933.
Centrala energie din deseuri EnviRecover Hartlebury este o instalatie realizata cu o singura linie cu o capacitate termica de 68MW.
Centrala va procesa 200.000 t anual de deseuri solide municipal si deseuri industrial nepericuloase.
Centrala va genera aroximativ 19MW energie electrica, suficienta pentru a alimenta 43.000 de locuinte.
Centrala va fi operat de Mercie Waste Management companie controlata de consiliul local Worcestershire impreuna cu consiliul local Herefordshire.
Valmet este dezvoltatorul global lider in tehnologii, automatizari si servicii in industria celulozei, hartiei si a energiei.
Viziunea Valmet este de a deveni lider mondial in deservidea serviciilor clientilor sai. Serviciile Valmet sunt complete, de la servicii de externalizare intretinerii fabricii la retegnologizarea acestora pana la furnizarea de piese de schimb.
Solutiile tehnice solide include fabrici cu linii de productie de celuloza, servetele, carton si hartie, precum si centrale electirice cu productie de bio-energie.
Solutiile avansate de automatizare Valmet variaza de la simple masuratori individuale de proces, pana la proiecte de automatizare la cheie.
Vanzarile nete Valmet in 2014 au ajuns la cifra de 2400m EUR. Profesionistii nostrii in numar de peste 12000 aflati in intreaga lume, lucreaza in interesul clientilor nostrii si sunt pregatiti in fiecare zi, pentru a ridica performantele clinetilor nostril la un nou nivel.
Control Point ca parte din proiect

SC Control Point SRL este companie romaneasca, care furnizeaza solutii electrice la cheie pentru mai multe tipuri de industrii, atat pe piata romaneasca, cat si pe piata international.

Ca si partener unic al Valmet in Romania, inglobam in proiectele noastre solutiile si know-how-ul Valmet pe diferite industrii.
Scopul principal Control point in cadrul acestui proiect a fost urmatorul:

1. Design hardware

  • Cabinetele intrari/iesire de pe teren
  • Cabinetele de sistem
  • Cabinete ATEX
  • Liste de materiale
  • Liste de marcaje
2. Proiectare in detaliu a semnalelor de pe teren

  • Popularea bazei de date Access utilizata pentru colectarea informatiilor semnalelor
  • Alocare de adrese de semnale
  • Realizarea listelor de conexiuni marshaling
  • Furnizarea listei de cabluri pentru semnalele de pe teren
  • Intocmirea diagramelor de cablu
3. Manufacturare cabinet ATEX
4. Proiectare softwere
5. Suport pe santier pentru testare si punere in functiune instalatie.

Contacteaza-ne!

Cu noi, ai siguranta instalatiei tale!