Deșeuri

Pentru a stimula durabilitatea și producerea energiei eco-eficiente, nu trebuie risipit nimic de valoare. Valmet are soluții durabile pentru o producție optimă de energie din combustibilii proveniți din deșeuri. De exemplu, un oraș poate utiliza soluțiile noastre pentru a maximiza veniturile obținute din materialele de reciclare și, de asemenea, de la generarea energiei electrice, încălzire și răcire.

Tehnologia noastră produce o combustie foarte eficientă, ceea ce duce la o performanță ecologică extrem de bună. De asemenea, oferă o flexibilitate ridicată a combustibilului și o eficiență electrică care poate fi la fel de mare ca și în centralele electrice pe bază de biomasă.

Valmet a dezvoltat soluții care s-au dovedit a fi potrivite pentru combustibili diverși, obținute rezultate bune. Conceptul nostru de deșeuri pentru energie se bazează pe principiul reciclării și arderii maxime a deșeurilor de reciclare, a combustibililor solizi de recuperare (SRF).

Valmet este un furnizor experimentat de aplicații de automatizare și gestionare a informațiilor pentru diverse instalații de uz casnic, utilizând deșeuri industriale, municipale și lemn sau nămoluri. Sistemul de automatizare Valmet DNA cu arhitectura sa scalabilă acoperă întreg controlul și monitorizarea tuturor proceselor de la stațiile de deșeuri la cele energetice. O parte centrală a acestuia este sistemul de automatizare Valmet DNA cu aplicații puternice de control, monitorizare, protecție, optimizare și raportare. Valmet oferă livrări profesionale de proiecte cu expertiză de mai multe decenii în automatizarea a centralelor.

Tehnologie pentru pat fluidizat pentru plante mari și mici

Valmet construiește cazane cu pat fluidizat cu o cantitate de combustibil de până la 1.000 MW, iar cea mai mare instalație cu combustibil uzat livrată de noi consumă peste 400.000 de tone de deșeuri pe an. Pentru instalațiile cu un consum de combustibil de aproximativ 100.000 de tone pe an, oferim o soluție modularizată de tip "Waste to Energy", care face ca dezvoltarea proiectului să fie relativ ușoară. Acest tip de instalație produce aproximativ 9 MW de energie electrică.

Gazeificarea deșeurilor

Valmet este un pionier în procesul de gazificare a deșeurilor cu referințe de succes. Unul dintre cele mai mari beneficii ale acestei tehnologii este că eficiența electrică poate fi chiar mai mare decât în cazul combustiei tradiționale.

Vă prezentăm câteva proiecte implementate de Valmet în parteneriat cu Control Point de tip Waste-to-Energy:

Contacteaza-ne!

Cu noi, ai siguranta instalatiei tale!