NICICO Copper Complex Iran

Outotec, companie finlandeză lider mondial în domeniul mineralelor și tehnologiei de prelucrare a metalelor a încheiat un acord în ianuarie 2017 cu compania Compania Națională în Industria Cuprului din Iran (NICICO) pentru furnizarea a două fabrici de acid sulfuric pentru fabricile de cupru Sarcheshmeh și Khatoon Abad din provincia Kerman din Iran. Valoarea lucrărilor se ridică la aproximativ 50 de milioane de euro. Outotec a dezvoltat numeroase tehnologii inovatoare de-a lungul deceniilor. Compania oferă, de asemenea, soluții inovatoare pentru tratarea apei industriale, utilizarea surselor alternative de energie și a industriei chimice.

Caietul de sarcini al Outotec cuprinde ingineria, echipamentele principale de proces și instrumentația pentru centralele acide, precum și piese de schimb și servicii de supraveghere pentru instalare și punere în funcțiune. Livrările Outotec au avut loc la mijlocul anului 2018.


Control Point ca parte din proiect

SC Control Point SRL este companie românească, care furnizează soluții electrice la cheie pentru mai multe tipuri de industrii, atât pe piața românească, cat si pe piața internaționala.

Ca si partener unic al Valmet in Romania, înglobam in proiectele noastre soluțiile si know-how-ul Valmet pe diferite industrii.

În cadrul acestui proiect, Control Point a participat împreună cu Outotec la procesul de punere în funcțiune și a oferit suport, training și service pe partea de automatizare.

Contacteaza-ne!

Cu noi, ai siguranta instalatiei tale!