Portofoliu

SCNNT9


Valmet si Nokianvirran Energia Oy au semnat o scrisoare de intentie pentru livrarea unei instalații cu boiler pe bază de biomasă la o nouă stație de încălzire cu abur în Nokia, Finlanda.

Noua stație de încălzire va furniza abur de proces pentru fabrica de hartie SCA Hygiene Products, fabrica de cauciucuri Nokian si incalzire centralizata catre clietul Leppäkosken Sähkö.

Investitia va inlocui folosirea gazului natural utilizat in present, cu biomasa, reprezentata de resturi forestiere si cipsuri de lemn, care este mult mai eficient din punct de vedere al costurilor. In plus, este posibil sa se foloseasca turba si reziduri de la fabrica de hartie.

Valmet va livra boilerul cu pat fluidizant HYBEX a carei capacitate energetica in abur este de 68MW, echipamentele de curatare a gazelor de ardere si sistemul de automatizare Valmet DNA.

Noul boiler va fi construit in cladirea existenta in care boilerul pe carbune instalat de Tampella si functional din anul 1963 va fi demontat.

Nokianvirran Energia Oy, deținută de Oy SCA Hygiene Products Ab, Nokian renkaat Oy și Leppäkosken Sähkö Oy, intentioneaza sa construiasca un boiler de abur intr-o centrala existent in Nokia Finlanda.

Instalatia va genera abur de proces si va furniza termoficare proprietarilor. In plus, va imbunatati competivitatea afacerilor actionarilor prin asigurarea unui pret de energie mai stabil pe o perioada de timp mai intinsa.

Solutia de boilere Valmet care utilizeaza tehnologia patului fluidizant (BFB) se numeste HYBEX. Datorita flexibilitatii sale de combustibil, eficienta ridicata a combustiei, fiabilitate, operabilitate si emisii scazute, este unul dintre boilerele de top de pe piata, Valmet furnizand peste 200 de boilere HYBEX.

Control Point ca parte din proiect

SC Control Point SRL este companie romaneasca, care furnizeaza solutii electrice la cheie pentru mai multe tipuri de industrii, atat pe piata romaneasca, cat si pe piata international.

Ca si partener unic al Valmet in Romania, inglobam in proiectele noastre solutiile si know-how-ul Valmet pe diferite industrii.

Scopul principal Control Point in cadrul acestui proiect a fost urmatorul:

1. Design hardware

  • Cabinetele intrari/iesire
  • Liste de materiale
2. Manufacturare cabinet I/O

Contacteaza-ne!

Cu noi, ai siguranta instalatiei tale!