Biomasă

Expertiza de prelucrare a lemnului de către Valmet se bazează pe peste o sută de ani de experiență la nivel mondial. Sfera noastră de aprovizionare acoperă soluțiile de prelucrare a lemnului de la mașini unice până la linii complete de prelucrare a lemnului și fabrici, precum și diverse servicii necesare în industria celulozei, a hârtiei și a panourilor.


Lemn

Lemnul este, în mod normal, decojit și tăiat în așchii înainte de a fi alimentat în reactoare de hidroliză pentru producția de etanol sau alte substanțe chimice biobazice. Lemnul sub formă de rumeguș este, de asemenea, o materie primă potrivită pentru diferite produse de rafinărie bio.


Non-lemn

Mai multe plante anuale lignocelulozice sau non-lemne pot fi utilizate ca materii prime pentru producerea de etanol, de exemplu paie de grâu, trestie de zahăr reziduală după extracția zahărului, stuf și buchete de fructe goale din palmierul de ulei. Procesele de pre-tratare tipice înainte de a alimenta materia primă în primul reactor de pre-hidroliză pot include îndepărtarea nisipului, tăiere, măcinare sau defibrarea mecanică.

Câteve dintre proiectele implementate de Valmet în parteneriat cu Control Point:

Contacteaza-ne!

Cu noi, ai siguranta instalatiei tale!